Bukkejagten startede her i Skåne den 16. august og siden den morgen har jeg brugt rigtigt mange timer på at jage råbuk. Jeg har endnu ikke skudt en, men det betyder ikke, at de mange timer er spildt. Dels så skød jeg den første morgen et vildsvin, og så er det en fornøjelse i sig selv at sidde så mange timer i naturen og bare suge indtryk til sig.

 

Jeg har både set traner, masser af rådyr, fasaner, fantastiske solopgange, lige så fantastiske solnedgange og meget meget mere.

 

Jeg fik også fornøjelsen af at hjælpe en “første-gangs” jæger. Første-gang i citationstegn fordi han har været jæger i mange år, men i år endeligt skød sit første stykke vildt – en flot buk. Det var rigtigt fint at få lov at tage del i Henriks glæde. Jeg kunne mærke, hvordan hans lange forberedelser kulminerende i et godt skud, havde udløst en bølge af lykke.

 

 

I får også en stribe stemningsbilleder fra de mange morgener og aftener, som forhåbentligt kan give jer et indblik i, hvad det er, der gør, at bukkejagten er noget ganske særligt for mig.