Fuget og klart

Fliseprojekt  010

Så er der fuget og klart, og i morgen oprinder den dag, som Thorbjørn har længdes efter et stykke tid – fjernsynet og Wii’en bliver stillet op igen. Det er dejligt at være færdigt og særligt fordi jeg er rigtigt god tilfreds med resultatet. Det var en stor hjælp at Henrik kom og hjalp – ja uden ham var det ikke blevet et gør-det-selv projekt. Men nu har jeg mod på mere, og det bliver næppe de sidste fliser jeg lægger i dette hus.

2 thoughts on “Fuget og klart

  1. Øhm – skal væggene ikke males?
    Men jo, gulvet er blevet rigtig fint 🙂
    Kys mine to ynglingsnevøer fra mig :-*

    • Jo de skal både spartles, slibes og males, men det bliver først på et senere tidspunkt. Nu er der en masse ting som skal gøres ude, og så må vi tage det inde senere. Det er nok af projekter at tage fat i, så det må komme lidt af gangen, så vi ikke løber surt i det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *