I dag havde jeg min sidste arbejdsdag i Finanstilsynet, og det blev en lidt mærkelig dag. Det startede allerede i går, da jeg sagde “Vi ses i morgen” og der slog der ned i mig at det var sidste gang jeg ville komme til at sige det til mine kollegaer. Lige der kunne jeg rigtigt mærke at noget sluttede. I de seneste uger har jeg haft så travlt, at jeg ikke rigtigt har haft tid til at reflektere over at jeg stopper i tilsynet. Men lige der kunne jeg mærke det, og i bilen hjem reflekterede jeg så over de to et halvt år, jeg har været i Finanstilsynet. Det har været en tid med mange spændende opgaver, rigtigt gode kollegaer og jeg har fået indsigt i en del af den finansielle sektor jeg ikke kendte til. Det har været en lærerig tid, og her går en særlig tanke til både Marianne og Jens Anthon, som begge villigt har øst af deres store viden – tak for det! Det har dog også været en tid, hvor jeg ofte har manglet faglig sparring og jeg har tit været frustreret over lange beslutningsprocesser og ledelse der ikke understøttet effektivt arbejde. Tilbage står to et halvt år jeg ikke ville være foruden og jeg tror altid, at jeg vil mindes denne tid med en god portion glæde.

Helle var så sød at bage en kage, jeg kunne have med på arbejde. Inca ville dog have del i festen og hun tog selv for sig af kagen. Dermed var den ikke så præsentabel og jeg måtte forbi en bager på vej på arbejde.

Jeg begyndte dagen med at rydde op både i de stakke af de papirer, jeg har samlet i mine 2,5 år i tilsynet, men også på min PC. Det tog et par timer – men jeg havde også forberedt mig lidt. Derefter blev det til lidt arbejde.

Efter frokost afleverede jeg PC, telefon, kreditkort med videre og så var det ved at være tid til kage og et farvel. Jeg fik mange pæne ord med på min vej og jeg blev helt rørt. Det er dejligt at blive bekræftet i, at mit bidrag er blevet værdsat. Mine kære kollegaer havde også en gave til min i form af et gavekort til Spejdersport – min passion for friluftsliv er vist ikke gået ubemærket hen…

Hele dagen gik utroligt hurtigt og pludseligt havde jeg afleveret mit adgangskort og stoppede kort op på trappen udenfor døren. Jeg skulle lige mærke efter hvordan det føltes. Det slog mig at jeg stod og smilede, for selvom det er med et vist vemod, at jeg forlader Finanstilsynet, så glæder jeg mig utroligt meget til at starte i Garanti Invest i morgen.