Ny bil

20131124-062736.jpg

Sidste søndag skulle vi en tur på genbrugsstationen, og bagefter kørte vi forbi Toyota. Vi skulle kigge lidt på Hilux’en, da jeg i et stykke tid har overvejet, om det ikke var en bedre bil til mine behov. Mens vi kravlede rundt på bilen fik jeg øje på en Hilux mere i den anden ende af lokalet. Kort tid efter var vi på prøvetur, og inden vi gik derfra havde vi købt den – til en rigtig god pris. Den har kørt knap 35.000, og er i rigtig god stand.

Jeg hentede bilen torsdag aften og afleverede ved samme lejlighed Subaru’en. Nu har jeg allerede prøvet at kører til København, og har slæbt et kæmpe læs roer ind i skoven. Det er en skøn bil, og jeg er sikker på, at jeg bliver rigtig glad for den, også selvom den sluger en del ekstra diesel.

4 thoughts on “Ny bil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *