Jeb Corliss ” Grinding The Crack”

 

Ja, det er vist en gentagelse, da jeg også lagde denne video ud på min gamle hjemmeside, men den tåler en gentagelse. Jeg bliver i hvertfald ved med at vende tilbage til videoen og musikken. Jeg har  endda købe musikken der bruges – og må konstatere, at Sail nok i min verden bliver et one hit wonder, da jeg ikke er lide så imponeret over resten af albummet fra Awolnation. Men nummeret Sail kan sagtens stå alene uden billedsiden.

4 thoughts on “Jeb Corliss ” Grinding The Crack”

  1. Nå – jeg kan se at links bliver luget fra (hvorfor det??) – jeg prøver lige igen uden www:
    youtube.com/watch?v=xmlAW_1hgT8&feature=endscreen&NR=1

    • Ja den er rigtig flot. Jeg havde ikke set den før, men klippet hvor han flyver forbi en p-plads har vært med i noget TV om supermennesker.

      Din første kommentar på siden skal godkendes før den bliver vist. På den måde får spammerne ikke noget ud af at lave kommentarer. Men de efterfølgende vises med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *