Tingene lykkedes

Vi har i den seneste tid haftmange bolde i luften. Vi har solgt og købt hus, og Helle har skulle finde nyt arbejde. Nu er aftalerne om husene på plads, så vi flytter ind i vores nye hus inden jul, og vi skal endda være værter for nytårsfesten i det kreative netværk. Nu hvor vi har fundet det nye hus, kan vi næsten ikke vente, og vil gerne flytte ind så snart som muligt. Det bliver rigtigt dejligt og spændende, at begynde indretningen af huset så det rigtigt kan blive familiens nye base og hjem.

Og Helle fik nyt arbejde i går – det er så dejligt at det endeligt faldt på plads. Hun skal arbejde hos et firma der hedder Schantz, som udvikler softwareløsninger til pensionssektoren. Hun starter midt i januar, så der bliver god tid til at afslutte opgaverne i GripGrab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *