Så går turen til Paris igen

Lige nu sidder jeg i lufthavnen, og spiser lidt aftensmad. herefter går turen til Paris, hvor jeg skal deltage i et møde i morgen. Denne gang bliver det mindre hektisk end sidst, fordi jeg overnatter i Paris. Måske bliver der endda tid til en lille aften spadseretur ved Eiffeltårnet.

Som I kan se er turen startet meget godt…

20130204-170039.jpg

3 thoughts on “Så går turen til Paris igen

  1. Hej Mikkel.
    det ser godt ud. Vi håber du får en god tur til Paris og også får tid til at hygge dig lidt.

    Hilsen fra mor.

    • Jeg var heldig at en kollega fra et andet kontor i FT også skulle til Paris – til et andet møde – så vi har fået en øl sammen. Vores hoteller ligger ikke så langt fra hinanden så det er gå afstand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *