Så ligger alle fliserne hvor de skal

 

Efter et par lange arbejdsdage, hvor jeg har været arbejdsmand for Henrik, er det nye flisegulv færdigt. Det bliver vi glade for! Selvom vi har arbejdet hårdt, har det været rigtigt hyggeligt at gå og arbejde med Henrik. Der har været god tid til at snakke om alt muligt, og få samlet lidt op på alle de ting, der sker i vores liv.

Kristina og Helle har været på ture med ungerne. Både til et “Påskeland” og en tur i Rundetårnet. Der ud over har de næsten drukket mere mælk end ungerne – blandet med espresso forstås. Så den nye kaffemaskine har virkeligt været på arbejde.

Se også første indlæg om fliseprojektet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *