Arbejde i skoven

IMG_0122

Denne weekend er Helle på tøsetur, så drengene og jeg er alene hjemme. I går skulle Thorbjørn til fødselsdag fra morgenstunden, så vi stod tidligt op. Fødselsdagen blev holdt i svømmehallen i Vellinge. Mens Thorbjørn var til fødselsdag pakkede Storm og jeg de sidste ting i bilen. Vi smuttede også en tur i Biltema for at købe popnitter.

Vel ankomne til skoven skiftede vi tønden til foderautomaten. Det var fint at have et par små hjælpere da der var et par skruer der skulle holdes i bunden af den gamle tønde. På den nye blev foderautomaten monteret med de indkøbte popnitter. Så må vi se, om det holder lige så godt som boltene.

Efter vi havde sat den nye tønde op fik vi en kiks, og så lavede vi et par andre småting inden vi kørte tilbage til Tygelsjö.

2 thoughts on “Arbejde i skoven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *