Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

Hurra for Lidl

20130131-220121.jpg

Før vi forlod Ellingegatan fik jeg stjålet den kompressor jeg var så glad for. Den var købt i Lidl, hvor jeg køber masser af ting. Har man først haft en kompressor så er det slet ikke tilsat leve uden. Hvordan skal man rense filteret til askestøvsugeren (ja den er også købt i Lidl), pumpe luft i hjulet på trillebøren og alle de andre ting kompressoren bruges til. Jeg har derfor kigget en del på kompressorer, men de har enten manglet de funktioner jeg gerne vil have (2 udtag hvor mindst et kan reguleres) eller været alt for dyre – ja eller begge dele. Men så i dag ringede Helle – der er kompressorer i Lidl…

Så nu har jeg igen en kompressor 🙂 Så kan jeg komme i gang med at fikse havebordet, der skal stiftes op, og alle de andre ting der venter. Men listen over ting der skal laves er dog temmelig lang, dog således at det hele ikke skal laves med den nye kompressor. Selv midt i nat kom der en ting mere på listen. I den stærke vind bankede et træ mod husets gavl. Vi havde ellers besluttet, at det skulle blive stående, men det er nu ændret. Dels forstyrre det ens nattesøvn, og dels har gavlen jo ikke godt af sådan en omgang bank. Men så er det godt, at jeg har en motorsav, og at det ikke er det første træ jeg skal fælde.

3 Kommentarer

  1. Margit

    Ja, man har vel lov til at være heldig! Det er også godt med en kone, som har øjnene med sig!

    • Mikkel Kroeyer

      Ja hun har mange kvaliteter 🙂

  2. ib krøyer

    ja, der er mange ting at tage fat på i det nye hus. Ikke mindst alle de mange flyttekasser. Men til lykke med den nye kompressor.
    Det var godt at huset ikke tog skade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑