Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

Så kom det nye fuglehus op

Vi fik et nyt fuglefoderhus i julegave, og i dag er det så kommet op. Det bliver spændende at se hvornår fuglene finder frem til foderet.

Efter stormen forleden tænkte jeg at jeg hellere måtte stormsikre foderhuset lidt, så jeg har monteret en betonflise under foden. Men det er nu nok bedst at huske at tage det ind når det virkeligt går løs.

20130202-131542.jpg

5 Kommentarer

 1. ib krøyer

  ja det pynter ligefrem på gårdspladsen. I kan vel se det fra køkkenvinduet? Når først et par fugle har opdaget foderpladsen, spredes rygtet på forunderlig vis.
  Går det bedre med helbredet?

  • Mikkel Kroeyer

   Ja vi kan se det når vi sidder og spiser. Men nu er der et konkurrende madsted – der ligger en del majskorn på jorden der, hvor vi læssede majs om i dag.

 2. Margit

  Det ser vel nok fint ud! Jeg har lige været ude med foderspanden i dag hos os. Vi fodrer med eller uden at ville det : Skader, duer, solsorte oog diverse småfugle. Gæt hvem vi helst ikke så fik noget som helst.

  • Mikkel Kroeyer

   Vi er spændte på, hvor lang tid der kommer til at gå før fuglene finder huset. Endnu har der ikke været nogle forbi, men det bliver spændende at se om de er der allerede i morgen.

   • Mikkel Kroeyer

    Jeg har lige set den første fugl i foderhuset – en musvit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑