En varm dag i Paris

20130801-113235.jpg
I dag er jeg i Paris til et møde i OWG under ESMA. Jeg fløj herned i går aftes. Fordi jeg fløj så sent spiste jeg i lufthavnen. Det blev til en pulled pork burger og et glas øl.
20130801-114139.jpg

I nat sovet på et dejligt lille hotel. Udsigten fra værelset var muren på den anden side af gaden, men som I ved er alting mere charmerende her i Paris.
20130801-114436.jpg

Mens jeg gik ud og drak et glas øl slog jeg airconditionen til, men jeg slukkede den inden jeg skulle sove. Jeg måtte dog op at tænde den igen klokken halv syv i morges. Der er lovet op til 35 grader i dag, så slipset fik lov at blive i kufferten. Det lokale vi sidder i er kølet, men så snart man går ud på gangen, bliver man ramt af varmen. Så i dag savner jeg de shorts og fjällräv skjorter, jeg har haft på de seneste tre uger.

2 thoughts on “En varm dag i Paris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *