Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

En varm dag i Paris

20130801-113235.jpg
I dag er jeg i Paris til et møde i OWG under ESMA. Jeg fløj herned i går aftes. Fordi jeg fløj så sent spiste jeg i lufthavnen. Det blev til en pulled pork burger og et glas øl.
20130801-114139.jpg

I nat sovet på et dejligt lille hotel. Udsigten fra værelset var muren på den anden side af gaden, men som I ved er alting mere charmerende her i Paris.
20130801-114436.jpg

Mens jeg gik ud og drak et glas øl slog jeg airconditionen til, men jeg slukkede den inden jeg skulle sove. Jeg måtte dog op at tænde den igen klokken halv syv i morges. Der er lovet op til 35 grader i dag, så slipset fik lov at blive i kufferten. Det lokale vi sidder i er kølet, men så snart man går ud på gangen, bliver man ramt af varmen. Så i dag savner jeg de shorts og fjällräv skjorter, jeg har haft på de seneste tre uger.

2 Kommentarer

  1. Aud

    Høres varmt ut. Det er litt svalere her i Oslo 🙂

    • Mikkel Kroeyer

      Ja jeg har det bedst, når der ikke er så varmt. Da jeg kørte ud til lufthavnen var der 40 grader, og taxachaufføren ville ikke slå aircon’en til… Selv da vi kørte 110 kølede det ikke at stikke armen ud af vinduet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑