Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

Nyt arbejde :-)

En del af jer har sikkert allerede hørt det – jeg har fået nyt arbejde. Efter 2,5 lærerrige år i Finanstilsynet skifter jeg til Garanti Invest, hvor jeg skal være projektleder.

Garanti Invest laver strukturerede produkter, som sælges af ca. 40 lokale pengeinstitutter. Jeg starter allerede i næste uge, så lige nu har jeg temmeligt travlt med at afslutte opgaver i tilsynet. Jeg glæder mig rigtigt meget til at kaste mig over de nye udfordringer, og særligt til at være med til at lave produkter, der skal sælges. Det giver en mere direkte feedback på det arbejde man laver. Med 4 årlige lanceringer bliver der kort vej fra idé over implementering til feedback. Et af de områder jeg har syntes, at det har været allermest spændende at arbejde med er derivater, eller finansielt afledte produkter. Derfor bliver det rigtigt spændende, at få lov at arbejde med fingerne godt nede i dejen og selv være en del af arbejdet med at udtænke strukturerne. Jeg ser kort sagt stillingen som projektleder i Garanti Invest som et rigtigt drømmejob.

I kan læse lidt mere om Garanti Invest her:

http://www.structuredretailproducts.com/news-story/17632/garanti-invest-a-small-player-with-a-robust-retail-network#.UmeysZGD7Rc

1 Kommentar

  1. Jens Borrisholt

    Fedt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑