Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

Aftenstemning på Øresundsbroen

Fredag aften, da jeg (lidt sent) kørte hjem fra arbejde, var aftenhimlen helt utroligt smuk. Det meste af det smukke sceneri var dog bag ved bilen, så jeg forsøgte mig med et par billeder i bilens spejlene. Det fra bakspejlet blev ikke så godt, men det fra sidespejlet, synes jeg, blev ganske godt. Så noget godt kommer der da ud af have travlt på arbejde og dermed komme sent hjem.

Hvad synes du?

2 Kommentarer

  1. Margit

    Mamma mulla. Det er et flot billede også med fotograferingen i tankerne.

    Margit

    • mikkel@kroeyer.com

      Ja, jeg er også ganske tilfreds med resultatet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑