Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

En smuttur til Milano

20121021-225628.jpg

Her til eftermiddag fløj jeg til Milano, da jeg skal deltage i et ESMA møde i morgen. Vi (en kollega og jeg) har lige været ude at spise. Milano er en flot by, og domkirken er næsten flottere om aftenen. Nu får jeg så lige en dosis Internet og en øl, inden jeg skal op at sove.

I morgen når mødet er slut går det så hjemover, så det er et kort besøg…

2 Kommentarer

  1. ib krøyer

    jeg håber mødet gik godt og at du er vel hjemme igen

    • mikkel@kroeyer.com

      Jo tak, selvom vi måtte løbe for at nå flyveren, så kom jeg godt hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑