Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

Fisketur til Saltstraumen

20130709-175958.jpg
Vejret er stadigt ikke fantastisk, og det har regnet en del i dag. Så formiddagen gik med indendørs leg. For mit vedkommende fik jeg indhentet lidt søvn, og stod op lidt senere end de andre. Efter den sene morgenmad tog vi på fisketur. Først skulle der betales statsafgift, og suppleres med et ekstra blink. Ungerne fik redningsveste på for Saltstraumen er ikke noget at spøge med.

Det er fantastisk smukt at stå ved Saltstraumen og fiske også på sådan en dag, hvor man ikke rigtigt kan se de smukke bjerge, der omgiver stedet. Jeg havde helt glemt, hvor dejligt det er, men selvom jeg kun fangede nogle småsej og en søpølse, så nød jeg virkeligt at stå der og kaste.

20130709-180013.jpg
Selvom vi ikke var der, mens der var mest kraft i strømmen, så kan man tydeligt se, at den er kraftig.

20130709-180027.jpg

3 Kommentarer

 1. Aud

  Ja, det er flott ved Saltstraumen 🙂 Spennende å fiske der.

 2. Stig

  Ja – Saltstraumen er et fantastisk sted. Jeg fiskede der sidst i ca. 1976, men strømmen er nok den samme. Og fiskeriet er vel også stadig godt?
  Vi har lige overstået en god Roskilde Festival. Så er der to ugers hårdt gartnerarbejde og derefter tager vi (om alt går efter planen) til Norge. Nærmere bestemt Surnadalsfjorden og den dejlige elv Surna. Fortsat god ferie til Jer! Hilsen fra Stig og Lisbeth

 3. Margit

  Husk at Storm har fået en krabbefiskestang, hvis I har den med. I dag har jeg snakket med een til petang. Hun har lige været på den tur, som Vibe og jeg skal på, så nu er jeg opdateret på praktiske detaljer til vores tur. Prøver at nå de vigtigste ting i havenog huset, så jeg kan tage af sted med gott samvete. Glæder mig meget. Hilsener til Helle og drengene og dig selv selvfølgelig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑