Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

Forberedelserne til næste projekt

20130505-123144.jpg
Så er forberedelserne til næste projekt gået igang. Storm og jeg har været ude at købe brædder og kapsav. Nu skal brædderne males, og så skal lejligheden have ny beklædning på bagsiden.

Update: Nu ligger der 130 brædder i garagen. Så nu skal de bare males og så sættes op… Mon ikke det ender med, at en del først bliver malet, når de hænger på huset.

2 Kommentarer

 1. ib krøyer

  jeg kunne have taget min kapsav med fra Humlegården. Skal jeg tage min sømpistol med?

  • Helle

   Jeg kunne have lånt Anders’ men da jeg rimeligt ofte bruger en sådan, er det godt at have en selv. Det vil måske være fint med sømpistolen, men ellers har jeg købt skruer, da det sårer nemmere at skifte et brædt hvis det engang bliver nødvendigt. På forsiden er der brugt skruer, men man kan jo ikke se dem ved siden af hinanden, så så ens behøver det vist ikke at være.

   Mikkel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑