Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

Helles sidste dag i ‘frihed’

Normalt er det en kedelig begivenhed når man sådan har sidste dag i frihed, men Helle glæder sig. Vi her ligefrem inviteret gæster og åbnet en god flaske vin. Ja ja I har nok gættet hvad jeg taler om – Helle starter på det nye arbejde på mandag. Det bliver lidt af en omvæltning at hun ikke længere har god tid til at pakke ud og ordne en masse praktiske ting, men at vi nu skal tilbage til den almindelige travle hverdag for børnefamilier.

Nu har hun jo faktisk haft deltidsarbejde hos GripGrab og det har været dejligt også for mig sådan at få lidt mere insight i det fine familieselskab. For selvom jeg jævnligt snakker med Bjørn så er det noget andet når Helle har været en del af dagligdagen hos GripGrab.

Nå, men nu kommer gæsterne, så jeg må løbe.

20130111-181850.jpg

3 Kommentarer

 1. ib krøyer

  det er vel nok dejligt at I er kommet så meget i orden at I kan invitere gæster. Det er jo et fint bord og det ser ud til at passe fint ind i jeres nye spisestue. Det tegner godt , også for mors fødselsdag. Held og lykke, Helle med det nye arbejde,

 2. Margit

  det ser godt ud. især når jeg tænker på hvordan bordet sidst så ud da jeg så det!

  • mikkel@kroeyer.com

   Hov hov det var en hemmelighed, at det ikke altid ser sådan ud… 🙂

   Gæsterne er i øvrigt lige gået, så Storm og Thorbjørn kommer meget sent i seng i dag. Men pyt vi har hygget os alle sammen. Selv Inca har hygget sig for gæsterne havde deres labrador med. Og sådan en legekammerart er det jo altid godt at få besøg af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑