Når vi er på arbejde så er Inca i hesteboksene. Hun er ikke ovenud begejstret og piber lidt lige når vi går, men hun falder hurtigt til ro. Hundehuset med varme bruger hun endnu ikke rigtigt. Hun vil godt gå ind i det, men så vidt jeg kan se, så opholder hun sig ikke i det, når vi er væk. Hvis jeg lister mig der ned når jeg kommer hjem, så kan jeg se at hun ligger og sover. Vi har også forsøgt at indrette Incas “arbejdsværrelse” med sofaen, som hun også sov i på Ellingegatan og en af mine gamle trøjer, som har fulgt hende helt fra lille hvalp. I inderboksen står sofaen og hundehuset, mens den yderste boks er ryddet, så der er lidt plads at rører sig på. Vi lader også lyset brænde, så hun ikke skal være i mørke med mindre hun selv vil og søger ind i hundehuset.

Nå, men i dag har hun dog virkeligt holdt fest på sofaen, eller retter sagt med sofaen. Pyt med sofaen – hellere den end sofaen i stuen. Det er værre, at hun jo har hærget sofaen fordi hun ikke kan lide at være alene.

foto

Mon ikke vi skal se om vi kan finde noget bedre legetøj…