Min trofaste HP 19BII lommeregner er ikke mere.

De seneste par år har låget til batterierne været tapet på, men den har virket. Men nu er den gået så meget fra hinanden, at knapperne rasler rundt, og den dermed er ubrugelig. Så Rest In Pieces, er hvis hvad den kommer til i den store elektronikskrot bunke – men tak for alt.

 

 

Men man kan jo ikke arbejde som jeg uden en lommeregner. Og selvom Finanstilsynet har en idé om, at jeg skal bruge en lommeregner, der kan beregne sinus, cosinus og andet der passer for en gymnasieelev, så har jeg mere brug for en med finansielleregneark. Tilbagediskontering by-hand tager sq for lang tid… Så derfor har jeg købt en HP 12c Platinum (vII).

 

Bent – en kollega for BPT vil nok sige, at jeg nu er blevet voksen 😉

 

Så håber jeg bare, at den vil være mig en lige så tro følgesvend, som den gamle var det.