Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

Ny bank

I dag har vi besluttet os for at skifte til Handelsbanken. Vi har ellers været godt tilfredse med at være kunder i Danske Bank – ja indtil de annoncerede deres nyeste gebyr påfund. I Danmark skal kunderne i Danske bank deles ind i fem grupper, og fordi de ikke magter at se på tværs af grænserne, og se på deres kunder som kunder i Danske bank koncernen, så skulle vi i gruppe fem. Her kunne vi så få lov at betale for at have en konto i banken… Nej tak! Der er jo ligesom ikke megen ide i at være kunde i en bank uden en konto.

Men det er nu lidt vemodigt at sige farvel til den rådgiver vi har været glade for. Jeg vil ikke tøve med at anbefale ham for kunder, der bare skal bruge en bank i Malmø, men altså ikke til øresundspendlere.

Vi har også været en tur hos Nordea, men alene på boliglånet skulle de have 2.700 kr mere pr år. Så ville det være billigere at betale den Danske gebyrgrib. Men Handelsbanken kunne ikke bare matche vores eksisterende løsning, de kunne faktisk tilbyde bedre vilkår. Samtidigt har vores nye rådgiver – Johan – forstand på skov, så han kan hjælpe med den del af vores økonomi. Så vi er begge ret fortrøstningsfulde og regner med at skiftet bliver godt. Nu håber vi bare, at det kommer til at forløbe mere glat end sidste skifte.

1 Kommentar

  1. Stig

    Det er beundringsværdigt, at I tager tyren ved hornene og skifter. Vi overvejer også vores tilhørsforhold til Danske Bank, men har svært ved at overskue alle formaliteterne, men det kan vi måske snakke lidt mere om, når vi mødes.
    Hilsen fra Buddinge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑