Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

Så er årets elgmærke i hus

20130427-135342.jpg

I dag har Thorbjørn, Inca og jeg været på skydebanen. Anledningen var, at jeg gerne ville skyde lidt på elgbanen, og helst få årets elgmærke i hus. Jeg startede med at få en klikker i første serie, da jeg ikke havde fået magasinet trykket helt op… Flot start! Manden der passede banen kom ind og forklarede at han ville køre elgen over så jeg kunne komme til at afgive skuddet. Rigtigt fint og klart et forsøg på at hjælpe en stakkels begynder. Behøver jeg at sige, at skuddet ikke præcis blev en 5’er.

Nå så var jeg ligesom igang. Og herefter gik det faktisk rigtigt fint. En serie var endda med de maksimale 20 point og jeg skød rimeligt stabilt. Bronzemærket var hurtigt i hus, men det er jo ikke rigtigt det jeg går efter mere… Efter 6 serier havde jeg tre af de fire serier med mindst 17 point som et guldmærket kræver. Men koncentrationen begyndte at svigte og hverken den 7. eller 8. serie kunne bruges til noget. Det var vist på tide med en pause.

Thorbjørn sad lige så stille og spillede skak på min gamle mobiltelefon – han har ikke helt styr på brikkernes bevægelsesmønstre endnu, men han er godt på vej. Så han rykkede ind i opholdsrummet, geværet røg i stativet og så luftede jeg Inca. Hun er blevet helt tryg ved skydningen, men er ikke så begejstret for at skulle ligge i bilen.

Efter en pause var jeg tilbage i boksen. Nu skulle den sidste serie i hus. Første serie blev på 17 point, og så var guldmærket i hus. Men jeg synes, at det var lidt tamt blot at stoppe efter en serie, så jeg ville lige skyde en mere. Den blev så på 19 point – en serie mere – 19 point. Nu var æsken med patroner tom. Skulle jeg åbne en ny eller stoppe – nej jeg har aldrig skudt 4 serier i træk med mindst 17 point, så det skulle da prøves… Den sidste serie gav også 19 point – fedt!

Totalt skød jeg 12 serier.

1 med 20 point,
4 med 19,
1 med 18,
1 med 17,
1 med 16 og
4 med et skud uden for det pointgivende område. (Dog ingen totalt forbi)

Da jeg stoppede spurgte manden, der passede banen, mig om jeg var tilfreds – jeg svarede ‘Ja!’ Hvorefter der kom et ‘Det har du også grund til at være’

En rigtig god dag på skydebanen 🙂

4 Kommentarer

 1. ib krøyer

  flot skydning. Vi er kommet hjem i dag og skal hilse fra Hans, der var vi i går.

 2. Mikkel Kroeyer

  Tak!

  Det er en rigtig fed fornemmelse så al den træning sådan manifestere sig. Det gjorde det ikke engang noget at Thorbjørn syntes, at det var sjovere at spille skak end at kigge på min skydningen. Han skal såmænd nok får glæde af både skak og skydning på længere sigt. Og det er hyggeligt at have ham med.

 3. Margit

  Jeg slutter mig til lykønskningerne!

 4. Stig

  Tillykke med resultatet – det var ikke mange huller i geviret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑