Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

Så er huset solgt igen igen

 

Sikke en omgang. Først solgte vi huset, men den dag køberne skulle skrive under hoppede de fra. De skrev dog under nogle dage senere, for så at hoppe fra igen efter den tekniske gennemgang af huset. Gennemgangen viste ikke rigtigt noget man ikke kunne have forventet, og det virkede heller ikke som om, det var den reelle grund. Måske handlede det mere om, at der er mere end 150 lejligheder til salg i det område, hvor de bor.

Den dag vi fik besked om at de hoppede fra (for anden gang), skulle vi ud at se på et hus vi var lidt lune på. Det var mærkeligt at gå og kigge efter lige at være blevet banket tilbage til start. Men mens vi gik og kiggede ringede vores ejendomsmægler, og ville høre om han kunne vise vores hus frem en time senere. Det kunne han da godt, for vi var jo ikke hjemme alligevel. Næste dag kom der så et nyt bud på huset. Efter et meget hektisk døgn med forhandlinger (og meget urolig søvn), ja så havde vi så solgt huset for 3. gang på en måned.

Så nu skal vi have fundet et andet sted at bo. Vi har et hus i kikkerten, og har også givet et bud, men jagten fortsætter også på andre huse indtil, vi har skrevet under på en kontrakt. Det er fordelen, man har som køber – bud er kun indikative, indtil man skriver under på en købsaftale.

2 Kommentarer

  1. mikkel@kroeyer.com

    Ja, det gik ret hurtigt, og selvom processen blev temmelig hektisk, er det fedt, at vi kom godt i mål. Og det ser endda ud til, at vi allerede er på plads med et nyt hjem, men mere om det senere.

  2. Stig

    Tillykke! Det var en hurtig handel – så håber vi I finder et andet dejligt hus.
    Hilsen fra Stig og Lisbeth og Majse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑