Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

Første jagt i Rusthållets jaktlag

I dag har jeg så været på den første fællesjagt i Rusthållets jaktlag. Det var en rigtig hyggelig formiddag med harertramp. Markerne er næsten færdighøstet, så det meste af jagten foregik på stubmarker. En enkelt mark var dog allerede pløjet og harvet. Der var rigtigt mange harer, og vi skød tre af dem. Havde vi været flere jægere, kunne vi have dækket de store marker bedre, og så ville udbyttet nok have været flere gange større. Alle de harer der blev skudt til blev leveret, og jeg var en af de heldige skytter.

Vi så også masser af andet vildt. 5 rådyr på vores marker, og mindst 10 andre på markerne omkring. Der blev også set en del fasaner og et par agerhøns, og det lover jo rigtigt godt for jagterne senere på året.

Efter jagten fyldte vi foderautomaterne med korn, så der er noget for fasanerne. De er allerede gået godt igang med at æde fra automaterne, så vi skal helt sikkert være over automaterne, så de ikke bliver tømt.

5 Kommentarer

  1. Leon

    Jeg er sikker på at det bliver godt. Største problem har altid været at vi har bærret for få til at dække af. Det bliver sikkert bedre i år.
    Foder osv skal nok give pote.

    Knæk og bræk med elgene Mikkel.

    Leon

  2. Leon

    Det går nok. Vi andre nøjes med de skånske marker

    • mikkel@kroeyer.com

      Med det vildt vi så i dag, så lover det godt for næste jagt. Vi så både råvildt, fasaner og agerhøns. Jeg glæder mig rigtigt meget til at høre, hvordan det kommer til at gå. Særligt er jeg nysgerrig efter, hvad arbejdet i “parken” kommer til at kaste af sig.

  3. Leon

    Skønt du fik en hare på den første jagt Mikkel. Jeg har desværre en skade i min fod; har vist løbet for meget på det sidste.
    Jeg glæder mig til at være med første søndag i oktober.

    Leon

    • mikkel@kroeyer.com

      Ja det der motion kan være farligt.

      Jeg tror ikke at jeg komme med næste gang, da det er dagen før elgjagten. Jeg kører nok op til elgjagt fredag eller lørdag. Så nævetrykkeriet må vi nok have til gode lidt endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑