Den lille drejebænk

20130616-185739.jpg

Dengang vi overtog huset efterlod Janos en del ting til os. En af disse var et skab nede i værkstedet men en masse lidt mærkelige ting i. Jeg kunne dog genkende tre stykker trædrejningsværktøjer. Jeg har flere gange kigget i skabet uden dog at kunne finde hoved eller hale i det. I dag fandt jeg en instruktionsbog, og så kunne jeg jo komme videre. Først skulle jeg dog rense og smøre alle delene, da de ikke var i god stand. Men jeg fik det hele til at virke. Og så skulle det testes. Jeg fandt en tilfældig lille træklods, og så gik jeg ellers igang.

Resultatet kan I se på billedet ovenfor. Nu håber jeg bare, at I alle ønsker jer trælysestager til jul… Bare rolig det støver så meget, at jeg skal indrette et særligt rum, hvis jeg skal lave flere ting, men hvem ved vi har jo en del plads.

7 thoughts on “Den lille drejebænk

  1. Hej Mikkel. Sikke en fin lille sag. Du ser ud til at have talent for drejningens kunst. Når du er blevet endnu bedre, kommer vi med opgaver til dig!! Jeg har engang fået en drejer til at lave et mikrolille låg til en mikrolille bøtte til mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *