Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

Den lille drejebænk

20130616-185739.jpg

Dengang vi overtog huset efterlod Janos en del ting til os. En af disse var et skab nede i værkstedet men en masse lidt mærkelige ting i. Jeg kunne dog genkende tre stykker trædrejningsværktøjer. Jeg har flere gange kigget i skabet uden dog at kunne finde hoved eller hale i det. I dag fandt jeg en instruktionsbog, og så kunne jeg jo komme videre. Først skulle jeg dog rense og smøre alle delene, da de ikke var i god stand. Men jeg fik det hele til at virke. Og så skulle det testes. Jeg fandt en tilfældig lille træklods, og så gik jeg ellers igang.

Resultatet kan I se på billedet ovenfor. Nu håber jeg bare, at I alle ønsker jer trælysestager til jul… Bare rolig det støver så meget, at jeg skal indrette et særligt rum, hvis jeg skal lave flere ting, men hvem ved vi har jo en del plads.

7 Kommentarer

 1. Margit

  Hej Mikkel. Sikke en fin lille sag. Du ser ud til at have talent for drejningens kunst. Når du er blevet endnu bedre, kommer vi med opgaver til dig!! Jeg har engang fået en drejer til at lave et mikrolille låg til en mikrolille bøtte til mig.

  • Mikkel Kroeyer

   Det kan være at jeg skal begynde at overveje en prisliste 😉

 2. Aud

  Så gøy! Den dreiebenken kommer du til å ha glede av 🙂

 3. Anders

  Fantastiskt!
  Vad skall du ha den till?

  • Mikkel Kroeyer

   Inget speciellt det var bara en test. Fast det går sikkert att gör hull for et ljus och sen skruva den på någon platta.

   • Anders

    Jag tror du hittat en ny karriär!

    • Mikkel Kroeyer

     Ja det kan ske. Sen kan Helle jobba med lera och vi kan sälja grejorna till turisterna…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑