Familien Krøyers: Friluftsliv, jagt, geocaching, vandring og familieliv af Mikkel Krøyer

Lidt mere udsigt

IMG_0788

Sådan så udsigten fra køkkenet ud, da jeg drak min morgenespresso.

Efter at have spist morgenmad, gik vi i krig med hækken nede i bunden af haven. Den skulle klippes – kraftigt. De første par meter prøvede jeg med hækklipperen, men den kunne slet ikke være med på grund af de tykke grene. Aber dann haben wir andere metoden – jeg startede min Stihl motorsav, og så blev hækken ellers klippet med den. Ud over, at den er pokkers tung at arbejde med i skulderhøjde, så gik det rigtigt godt, og arbejdet skred rimeligt hurtigt frem. Resultatet er en hæk i halv højde, som samtidigt er blevet slanket en del.

Jeg fik også tid til, at beskære bøgetræet oppe ved huset, så nu kommer der lidt mere lys ind i køkkenet.

Så nu ser udsigten fra køkkenet sådan ud:

IMG_0789

Vi kan se hestene på marken, så når bare hækken igen bliver grøn, er udsigten blevet en del flottere. Jeg glæder mig allerede til min næste morgenespresso.

2 Kommentarer

  1. Aud

    Godt jobba! Det ble kjempefint 🙂

    • Mikkel Kroeyer

      Tak, det er dejligt at vejret er blevet til arbejde udenfor. Så kan vi få ordnet nogle af de ting vi gerne vil have ordnet i haven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

© 2024 The Yeti's World

Tema af Anders NorenOp ↑